Volledig gecertificeerd

 


Reviews

Yvonne (Teamleider recruitment)

De training was heel verhelderend en gaf een goed inzicht in wie ik ben en wie mijn collega’s zijn. De voorbeelden die door Mirko zijn gegeven zijn pakkend en begrijpelijk. Het leidt bijna elke keer tot een ‘ oh ja, natuurlijk…..”.

Mirko geeft training met humor en een grote mate van openheid. Daarmee blijf ik geboeid gedurende de training. Het heeft voor mij gezorgd dat ik ook met mijn andere team aan de slag wil. Dit inzicht leidt tot begrip van elkaar en elkaars manier van handelen en doen. 

Dank voor je inzet!

 

Marieke (Senior communicatie adviseur)

Wij vormen pas sinds 3 maanden een team en de start viel ook nog in de coronacrisis. Niet echt de ideale omstandigheden om je teamgenoten te leren kennen. De MBTI training heeft ons als jong team – op een positieve manier - echt vooruit geholpen. We hebben een goed inzicht gekregen in het hoe en waarom onze collega´s handelen en reageren. Dat komt onze samenwerking nu en in de toekomst zeker ten goede. 

Super bedankt voor de 2 leuke trainingsdagen. Veel geleerd :-)! 

 

Marca (Bewegingstherapeut en docent)

Wat me erg aansprak in je manier van werken zijn je afstemming, enthousiasme, openheid, positiviteit, humor en persoonlijke touch waarin de duidelijkheid voorop staat.

Het gevoel in contact te zijn vanuit ”jij bent goed zoals je bent”. 

Het mooie van MBTI vind ik dat het een geweldige duidelijke handleiding en instructieboek is voor HEEEL je leven. 

Zo fijn dat ik, na al mijn alternatieve omzwervingen op zoek naar mezelf, deze inzichten heb mogen ervaren. MBTI voelt voor mij als een stevige basis op papier, die me helpt om vanuit mijn kracht te handelen. Zelfs bij wervelstormen, een duidelijke richting geven om weer terug te komen in mijn eigen kracht. Gelukkig kan vanuit het “instructieboek” mijn omgeving gebruik maken van de tips en manieren waarop ze me het beste kunnen helpen om een wijzere vrouw te worden ;-). 

Dat MBTI voor iedereen een grote meerwaarde zou zijn om je type te weten omdat je hierdoor meer inzicht krijgt in jezelf maar ook in andere personen.

Een aanrader voor iedereen! 

Vanuit mijn hart; DANK JE WEL.

 

 Manon (Universitair Masterclass Professional)

"Voor mij is MBTI echt een eye opener geweest. Je leert, met hulp van Mirko, erachter te komen wie je bent en welke voorkeuren je hebt in je manier van handelen en denken. Je leert naar jezelf te kijken en je krijgt inzicht in hoe andere mensen in je omgeving anders zijn dan jij. 

MBTI heeft mij ook geholpen om beter met stress om te leren gaan en heeft mij een duidelijker beeld gegeven in wat ik belangrijk vind in mijn leven. 

Mirko is een uitstekende coach die, door zijn manier van vragen stellen, je helpt om te reflecteren op je eigen gedrag en gedachten. Hij heeft heel veel kennis over MBTI en weet deze kennis goed toe te passen in de praktijk. Ik kan iedereen aanraden om zijn ‘True ID’ te ontdekken. Het maakt je leven een stuk makkelijker als je jezelf goed kent en daardoor beter weet om te gaan met mensen die anders zijn dan jij."

 

Bert (Manager)

Teamleden waren na de eerste sessie erg enthousiast over de training. Waarom, omdat het allemaal klopte. Voor iedereen werd het duidelijk waar ieders voorkeur lag. Mirko bleek ook veel parate kennis te hebben en koppelde heel makkelijk diverse types met elkaar, wat dat betekent in de samenwerking en hoe je elkaar kunt aanvullen en daarmee elkaars kwaliteiten gebruikt cq in kunt zetten  in de begeleiding.  

Na de eerste sessie zijn teamleden ook meteen aan de slag gegaan met de zgn Tip Flip waar je de diverse types met elkaar kunt vergelijken en het over kunt hebben twee aan twee, wat de een voor de ander kan betekenen.  

De tweede sessie zijn we meer de diepte in gegaan en ook dat was wederom een bijeenkomst waar echt iedereen energie van kreeg. Mirko bracht de training ook met veel enthousiasme en vooral ook humor. Hij heeft veel kennis van MBTI en schud de voorbeelden uit zijn mouw waardoor er ook een bepaalde behapbare snelheid in zijn training zit zodat je je aandacht niet verliest.  

Een aanrader voor elke team. 

 

Mascha (Project Directeur a.i.)

Mirko is gemaakt om deze training te geven. Duidelijk, veilig, vertrouwd en warm. Hij toont oprecht interesse, en helpt je in het vinden van je eigen profiel. Om vervolgens handvatten mee te geven hoe daar mee om te gaan, en hoe met anderen om te gaan. Wat vind je zelf fijn, hoe wil je behandeld worden. Wat vindt een ander fijn, hoe wil die behandeld worden. Hij neemt de tijd, is kundig en kan met de materie spelen. Als je je eigen profiel wilt leren kennen / duiden, is een MBTI sessie van Mirko een aanrader. 

 

Dorien (Begeleider)

Ik vond het prettig om de MBTI training te volgen, Mirko nam er alle tijd en de aandacht voor. Ook is het prettig om praktijk voorbeelden te horen. Duidelijk boekje met de type beschrijving en uitleg. 

Ik kan hier echt verder mee, ga nu mijn valkuilen integreren om daar wat meer van te weten en er beter mee om te gaan. Ook kijk ik anders naar collega’s wat me helpt. 

Nogmaals bedankt. 

  

Linda (Coördinator)

Interessante training waarbij ik veel over mij zelf en mijn voorkeuren heb geleerd. 

Zaken die bij mijn type hoorde waarbij ik dacht, dat klopt helemaal, je beschrijft mij helemaal.
En dat aan de hand van wat oefeningen, vragenlijsten en woordgebruik. 

Maar ook dingen zoals de stresscyclus, fijn om daar meer inzicht in te hebben gekregen. Dat ik de signalen bewuster kan herkennen en eerder kan ingrijpen. 

De training werd leuk en enthousiast gebracht, goede afwisseling in het overbrengen van informatie. Er was ruimte voor mij als persoon. 

En fijn dat je de uitslag uitgeprint kreeg en nog wat extra info in de boekjes stond. 

Een echte aanrader deze training!! 

 

Opbellen
E-mail